2018 Yaz Sayısı Makale Çağrısı

Değerli bilim insanları,

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi uhdesinde yayım hayatına tekrar başlayan dergimiz  “Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi (Akdeniz University Journal of Education)-AKÜNED (AJE)”  siz değerli akademisyenlerin katkısı ile yoluna devam edecektir. Dergimiz eğitimin tüm alanlarıyla ilgili nitel ve nicel özgün araştırma makalelerini yayımlayan hakemli bir dergidir. Bilimsel araştırma yayın etiği ilkeleri çerçevesinde yaz ve kış dönemleri olmak üzere yılda iki kez yayınlayacağımız dergimize siz değerleri bilim insanlarının katkılarını görmek bizi çok mutlu edecektir. Dergimizin 2018’de yayımlanacak yaz sayısında yayınlanmasını istediğiniz çalışmalarınızı 10 Temmuz 2018 tarihine kadar tarafımıza gönderebilirsiniz. Vereceğiniz değerli katkılar için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Doç. Dr. Bayram BIÇAK

Editör