Atatürk Resmi
Journal Of Education / AJE
2021-2022 Bahar Sayısı Makale Çağrısı

Değerli bilim insanları,

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi uhdesinde yayım hayatına tekrar başlayan dergimiz  “Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi (Akdeniz University Journal of Education)-AKÜNED (AJE)”  siz değerli akademisyenlerin katkısı ile yoluna devam edecektir. Dergimiz eğitimin tüm alanlarıyla ilgili nitel ve nicel özgün araştırma makalelerini yayımlayan hakemli bir dergidir. Bilimsel araştırma yayın etiği ilkeleri çerçevesinde yaz ve kış dönemleri olmak üzere yılda iki kez yayınladığımız dergimize siz değerleri bilim insanlarının katkılarını görmek bizi çok mutlu edecektir. Dergimizin Ocak 2022’de yayımlanacak bahar sayısında yayınlanmasını istediğiniz çalışmalarınızı tarafımıza gönderebilirsiniz. Vereceğiniz değerli katkılar için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Doç. Dr. Harun ŞAHİN

Editör